Agenda

Holland Paviljoen | IFT 2019 New Orleans

Wil jij je bedrijf presenteren op de grootste internationale voedings- en technologiebeurs ter wereld? Meld je dan nu aan voor de IFT 2019!

De Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting & Food Expo in de Verenigde Staten is met jaarlijks ruim 20.000 deelnemers de grootste internationale voedings- en technologiebeurs ter wereld. FME en brancheorganisatie GMV organiseren in 2019 een Holland Paviljoen waarbij zowel de individuele deelnemer als het collectief wordt gepresenteerd. Het Holland paviljoen biedt een unieke en professionele stand met uitstekende mogelijkheden om jouw producten en diensten tentoon te stellen en gasten te ontvangen. Je valt gegarandeerd op in de menigte van deze grote beurs. Het voorbereidings- en organisatieproces nemen wij grotendeels uit handen.

In samenwerking met de Topsector Agri & Food, de ambassade en het consulaat worden er naast de collectieve beursinzending ook aanvullende activiteiten georganiseerd, zoals een netwerkborrel op het paviljoen.

Kansen

IFT is de beurs voor de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie, kennisinfrastructuur en overheden om partijen uit de hele wereld te spreken over de laatste stand van de technologie, regelgeving, innovatie, samenwerking, matchmaking en business ontwikkeling. De beurs wordt gebruikt om kennispartijen aan elkaar te koppelen, kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland te creëren en is een voedingsbodem voor acquisitie van kennis, handel en investeringen.

Deelnemen aan paviljoen

Wil jij deelnemen aan de IFT met een bedrijfsstand? Dat is mogelijk met een stand van 9 m2. De kosten bedragen € 9.950,- per stand. Wil je alleen participeren door middel van een posterpresentatie in de Holland Lounge? Dat is ook mogelijk.

Posterpresentatie

Wil je voor een kleine investering ook zichtbaar zijn op de IFT? Maak dan gebruik van een posterpresentatie in het Holland Paviljoen. Ga ja als bezoeker naar de IFT? Dan is dit wellicht een mooie kans om als bedrijf zichtbaar te zijn, een locatie te hebben om gasten te ontvangen en gebruik te maken van alle collectieve promotionele activiteiten. Voor € 2250,- maak je gebruik van dit volledige pakket.

Meer informatie en aanmelden

FME Internationaal, Nicole de Borst, nicole [dot] de [dot] borst [at] fme [dot] nl

Je kunt je aanmelden door het volgende formulier te printen, in te vullen en te verzenden aan:
FME /GMV
Internationaal Ondernemen
t.a.v. Nicole de Borst
nicole [dot] de [dot] borst [at] fme [dot] nl

Startdatum
Einddatum
Locatie

New Orleans, Louisiana