Agenda

Holland High Tech paviljoen Hannover Messe 2023

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 april vindt de Hannover Messe plaats, met 4.000 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. De Hannover Messe brengt ontwikkelaars, fabrikanten en leveranciers van over de gehele wereld bij elkaar om innovaties te bespreken en nieuwe klanten te ontmoeten.

Trade and Innovate NL biedt, in samenwerking met de regionale ontwikkelingsmaatschappijen, MKB-bedrijven met innovatieve proposities een unieke gelegenheid om laagdrempelig en tegen overzienbare kosten als exposant deel te nemen in het Nederland paviljoen. Interesse? Lees dan snel verder!

Waarom Hannover Messe?

Jaarlijks trekt de beurs meer dan 100.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Het motto in 2023 is “Make the Difference” met thema's als smart industry, digitalisering en energietransitie. Meer informatie vind je hier: HANNOVER MESSE.

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Het Nederlands bedrijfsleven is prominent vertegenwoordigd in het Holland High Tech House onder het overkoepelende thema ‘Integrating Industries for a Smart and Sustainable Future’.

Het NL paviljoen

Het ruime NL paviljoen (200m²) dient als ontmoetingsplek tussen het Nederlandse en buitenlandse bedrijfsleven, en straalt uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Het paviljoen bevindt zich in hal 8 op een doorstroomlocatie naar hal 9, waardoor veel bezoekers langs het paviljoen lopen. Er is een bar, vergaderruimte, keuken en berging aanwezig.

Waarom meedoen?

  1. beschikking over 2m2 beursvloer inclusief een presentatiekubus om je product, dienst of service te presenteren (beeldscherm of productpresentatie);
  2. compleet verzorgde standbouw, de organisatie zorgt voor een uniforme uitstraling binnen het concept van het Nederland Paviljoen;
  3. toegang tot collectieve faciliteiten met bar en catering, zitjes voor overleg met zakenrelaties, communicatie-uitingen;
  4. gratis registratie als co-exhibitor zorgt voor zichtbaarheid in de promotie van de beurs;
  5. deelname aan netwerkbijeenkomsten o.a. ontvangst van Nederlandse en buitenlandse bewindspersonen, een Europatag en netwerkborrels met buitenlandse ondernemersdelegaties;
  6. aanvullende netwerk- en matchmaking mogelijkheden middels EEN Enterprise Europe Network.

Kortom, je krijgt legio kansen je bedrijf te presenteren op een internationale beurs, waar je niet alleen nieuwe buitenlandse contacten opdoet, maar ook je Nederlandse netwerk enorm versterkt.

Kosten

De kosten bedragen € 3.000,- ex. BTW per bedrijf. Aanvraag van een SIB Voucher Individuele Beursdeelname kan recht geven op 50% teruggave van gemaakte kosten tot maximaal € 1250,-.

Overige kosten als aankleding stand, programma voorafgaand én tijdens beurs is voor rekening van de organisatoren. Catering, transportkosten voor demo of product, eigen reis- en verblijfskosten en out-of-pocketkosten zijn voor eigen rekening.

Overige informatie

Het wordt aangeraden op tijd een hotel te reserveren in verband met de verwachte drukte.

Aanmelden

Aanmelden voor een plek op het NL paviljoen tijdens Hannover Messe kan tot uiterlijk 10 maart door contact op te nemen met Hans Brouwers: hans [dot] brouwers [at] oostnl [dot] nl+31 (0)6 57 313 604

Startdatum
Einddatum
Locatie

Hannover