Frankrijk

GO4EXPORT webinar: Zakendoen in Frankrijk

In de webinarserie over internationaal zakendoen nemen we je op woensdag 16 februari 2022 mee naar het land van wijnen, kazen en mode: Frankrijk! Maar het is niet alleen een populair vakantieland, ook met onze handel weten we het land steeds beter te vinden. Al jarenlang behoort Frankrijk tot een van onze belangrijkste handelspartners. In handelsvolumes neemt Frankrijk een 3e plaats in en staat het voor economische grootmachten als China, de Verenigde Staten en sinds kort het Verenigd Koninkrijk.

Maar waar liggen de kansen? Wat zijn de trends? En waar moet je als ondernemer rekening mee houden als je in Frankrijk succesvol wilt zijn? In de webinar komen al deze thema’s aan bod en praten we je bij over zakendoen in Frankrijk. Meld je aan voor de webinar ‘Internationaal zakendoen in Frankrijk’.

Programma

Tijdens dit webinar deelt Joris Houtman zijn kennis, hij is chief representative van Netherlands Business Support Office (NBSO) in Lyon. Met zijn brede ervaring in de internationale handel en kennis van de Franse markt geeft hij je tips. Vervolgens gaan we in gesprek met een ondernemer die zakendoet in Frankrijk.

In deze webinar leer je alles over trends, ontwikkelingen en de bedrijfscultuur. Ook staan beide gasten paraat om eventuele kijkersvragen te beantwoorden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de Oost NL portal. Heeft u daar al een account, gebruik dan deze link, als u zich moet registreren, gebruik dan deze link. Oost NL is leadpartner van GO4EXPORT, voor de optimale organisatie van bijeenkomsten deelt Oost NL gegevens met de organiserende GO4EXPORT-partner.

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom slaan de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online