Agenda

Aanmelden voor de Niederlande Tag

Klik hier 

GO4EXPORT NiederlandeTag

De 3e editie van de NiederlandeTag staat in het teken van innovatie en Duits-Nederlandse betrekkingen. Tijdens het evenement, dat op op 21 april 2021 wordt georganiseerd in samenwerking met de Industrie- und Handelskammer (IHK) Nord Westfalen, kunnen Duitse ondernemers zich oriënteren op de Nederlandse markt en in contact komen met potentiële Nederlandse zakenpartners.

Het evenement presenteert de Nederlandse markt als interessante vestigingsplaats voor Duitse ondernemers. I.s.m. de IHK en drie Nederlandse Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (waaronder Oost NL) wordt een programma samengesteld dat inzicht geeft in kansen op de Nederlandse markt en de regionale zwaartepunten. De focus ligt met name op de industriële regio’s in Nederland, die excelleren in (smart) industry & hightech.

Naast interessante paneldiscussies en uitgebreide marktinformatie kunt u aan brancheworkshops van onze regiopartners deelnemen, die meer inzicht bieden in de regionale kracht van Nederland. Tot slot krijgt u de kans om de industriële regio’s virtueel te bezoeken en kunt u online netwerken.

Aanmelden kan hier

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online