Peas header

Ontmoet nieuwe handelspartners

Aanmelden 

GO4EXPORT Handelsmissie: Gezonde voeding naar het Verenigd Koninkrijk

Ontmoet nieuwe handelsrelaties tijdens het Local Flavours event!

Nederland is een van de belangrijkste leveranciers op het gebied van agri-foodproducten voor het Verenigd Koninkrijk. Deze grote en dynamische markt biedt veel kansen voor innovatieve hoogwaardige kwaliteitsproducten uit Nederland. Daarom organiseert Oost NL, leadpartner GO4EXPORT, van 28 tot en met 30 september een handelsmissie naar het Local Flavours event in de regio East Anglia.

Tijdens deze beurs heeft u de kans om u product ten toon te stellen tijdens het jaarlijkse Local Flavours event. Dit event bied een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Britse markt en geschikte handelspartners te vinden.

Programma

Het programma voor de handelsmissie ziet er als volgt uit.

28 september: 

 • Boot van Hoek van Holland – Harwich 14:15-20:00    
 • Bus naar Norwich 20:00-22:00

29 september: 

 • Beursdag Local Flavours 9:00-18:00 
 • Netwerk Dinner 19:00-21:00
   

30 september:

 • Bedrijfsbezoeken 9:00-18:00
 • Bus 19:00-22:00
 • Boot: Harwich – Hoek van Holland 23:00-8:00

1 oktober:

 • Hoek van Holland 8:00    

Voor wie 

Deze missie richt zich op Nederlandse producenten van gezonde voedingsmiddelen, bijvoorbeeld nieuwe eiwitten, biologisch voedsel, sportvoeding en dergelijke, maar ook voor producenten van lokale streekproducten.

Aanmelden

Aanmelden kan via de Oost NL portal. Heeft u daar al een account, gebruik dan deze link, als u zich moet registreren, gebruik dan dan deze link

De uiterste aanmelddatum is woensdag 31 Augustus. Iedere deelnemer moet zich apart registreren. Voorafgaand aan deze missie vind er op 7 september een deelnemersbijeenkomst plaats.

Kosten

Deelname aan het collectieve programma van deze handelsreis is kosteloos. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. GO4EXPORT zal de collectieve boekingen voor de bootovertocht en hotel verzorgen, de kosten hiervoor worden door de deelnemers zelf voldaan. Hierbij kan rekening gehouden worden met onderstaande kosten:

 • Hotelovernachting €350 voor twee nachten inclusief ontbijt (hotel tegenover de beurslocatie)
 • Bootovertocht €200,-
 • (lunch & dinner 2x)  +/- €125,-  

GO4EXPORT is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten. 

Covid-19 Clausule 

In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 bestaat het risico dat deze handelsreis niet plaats kan vinden op de genoemde datum. Daarom lassen wij een maand voorafgaand aan de missie een go/no go-moment in. Als het Nederlandse reisadvies voor het Verenigd Koninkrijk op dat moment rood of oranje is, wordt de missie uitgesteld en wordt er een alternatieve datum gepland.          

Contact 

Heeft u vragen over het programma, interesse om deel te nemen, of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Oost NL, leadpartner GO4EXPORT: Martijn Drost (+31 (6) 28627932 - martijn [dot] drost [at] oostnl [dot] nl) of Judith van de Bovenkamp (+31 (6) 18416749 - judith [dot] vandebovenkamp [at] oostnl [dot] nl)

Startdatum
Einddatum
Locatie

Norwich, UK