Agenda

Global Entrepreneurship Summit 2019

Samen met de Verenigde Staten organiseert ons land op 4 en 5 juni de 9e editie van de Global Entrepreneurship Summit (GES). Tijdens deze top komen zo’n 2.000 ondernemers, investeerders en andere inspirators over de hele wereld bij elkaar in het Haagse World Forum. Doel is om internationaal ondernemerschap te stimuleren in de ontwikkeling van concrete oplossingen voor de uitdagingen waar de wereld voor staat. De focus ligt op de sectoren agrotechnologie, connectivity, energie, gezondheid en water.

  Creativiteit en energie

  Een gevarieerd programma zorgt voor twee dagen vol presentaties door topsprekers, expertpanels, matchmaking-activiteiten en nog veel meer. Een omgeving die bruist van creativiteit en energie krijgen investeerder en innovators alle gelegenheid de basis te leggen voor duurzame samenwerking. Aan de GES kunnen maximaal 200 Nederlandse ondernemers en investeerders deelnemen. Voorafgaand, tijdens en de dag na de GES worden op andere plekken in Nederland activiteiten georganiseerd waar grote groepen geïnteresseerden aan mee kunnen doen.

  Aanmelden

  Ondernemers kunnen zich aanmelden vóór 30 januari 2019 via deze link. Een onafhankelijke commissie beoordeelt de aanmeldingen en bepaalt welke ondernemers GES kunnen bezoeken. Daarbij gelden onder meer de volgende criteria:

  • De technologie waar de ondernemer gebruik van maakt, moet bijdragen aan de oplossing van wereldwijde uitdagingen in de sectoren agrotechnologie, connectivity, energie, gezondheid en water.
  • Het product of de dienst die de ondernemer aanbiedt mag niet meer in de conceptuele fase zijn. Het moet gaan om een functionerend product of dienst, klaar om op de markt te brengen.
  • Het bedrijf van de ondernemer moet gereed zijn voor een samenwerking met een investeerder. Het bedrijf moet de ambitie en de capaciteit hebben om binnen 5 jaar te internationaliseren.
  • De voorkeur gaat uit naar ondernemers die samenwerken met universiteiten en/of onderzoeksinstellingen.
  Startdatum
  Einddatum
  Locatie

  WORLD FORUM
  CHURCHILLPLEIN 10
  2517JW DEN HAAG