Agenda

FPC Future 2022

De Nederlandse ambassade in Londen en GO4EXPORT-partners Oost NL en Kennispoort Regio Zwolle organiseren een Nederlands paviljoen tijdens FPC Future, hét innovatieve agritech evenement in het Verenigd Koninkrijk. Nederlandse bedrijven die zich bezighouden met innovatieve agritech oplossingen krijgen hier een platform om de markt in het Verenigd Koninkrijk te verkennen of hun bestaande activiteiten uit te breiden.

FPC Future vindt plaats op 3 November 2022 in Peterborough, ten oosten van Londen. Dit evenement is met name interessant voor bedrijven die technologie ontwikkelen voor de agricultuur en horticultuur sectoren, en willen opereren binnen een snel veranderende internationale context.

Over FPC Future

FPC Future is hét innovatieve agritech evenement in het VK, waar baanbrekende innovaties die de toekomst van onze voedselvoorziening centraal staan. Tijdens deze B2B beurs krijgen bezoekers een overzicht van nieuwe technologieën waarmee ze efficiënter kunnen werken, productiviteit kunnen opschroeven, en het werk in de sector kunnen vergemakkelijken. Daarmee biedt FPC Future een uitgelezen kans voor Nederlandse bedrijven om hun innovaties direct onder de aandacht te brengen bij een relevante Britse doelgroep.

Na de beurs op 3 November organiseren Oost NL en Kennispoort Regio Zwolle aansluitend op 4 November een bezoek aan Norfolk, een regio waar agritech de voornaamste sector is, en die zich momenteel snel ontwikkelt tot een innovatieve agritech hotspot. Tijdens dit bezoek worden deelnemende Nederlandse bedrijven voorgesteld aan innovatieve Britse counterpars in o.a. het Food Innovation Centre en het Food Enterprise Park in Norwich.

FPC Careers

Tegelijkertijd met FPC Future zal ook FPC Careers plaatsvinden, een evenement waar studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de groenten-, fruit- en bloemensector in contact kunnen komen met bedrijven die op zoek zijn naar getalenteerde nieuwe werknemers.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan FPC Future bedragen £3000 (£2500 plus £500 VAT – totaal ca. 3500.). Kosten voor deelname aan het Nederlandse paviljoen binnen FPC Future en aan het aansluitende bezoek aan Norwich zijn gratis.

U kunt zich inschrijven via de Oost NL portalOost NL is lead partner van GO4EXPORT.

Aanmelden   

Kijk voor meer informatie over FPC Future in deze folder over het evenement. Bij vragen kunt u contact opnemen met Judith van de Bovenkamp via judith [dot] vandebovenkamp [at] oostnl [dot] nl.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Verenigd Koninkrijk, Peterborough