Agenda

Energy Startup Day

De Energy Startup Day vindt plaats op donderdag 14 december 2023 in Bern in de prachtige Dampfzentrale. Het is een jaarlijks evenement dat baanbrekende energie- en cleantech-startups met Zwitserse gevestigde bedrijven, openbare instellingen en investeerders om relaties, samenwerking en investeringen te bevorderen.

De Energy Startup Day laat startups en innovators zien die zich richten op het verhogen van energie-efficiëntie te verhogen, de industrie kolstofarm te maken en de energie-transformatie te via digitalisering en het gebruik van kunstmatige intelligentie. Het programma zit boordevol pitches, netwerkmogelijkheden en een startup tentoonstelling.

Uitnodiging:
Is jouw startup klaar om naar het buitenland te gaan? Wil je je bedrijf internationaal uitbreiden, 
in contact komen met investeerders en je netwerk uitbreiden? Dan nodigen we maximaal 10 startups uit om 
deel te nemen aan het startup-evenement 'Energy Startup Day' in Bern (Zwitserland) op donderdag 14 december 
2023.
 

Waarom deelnemen?
De afgelopen jaren is het belang van oplossingen voor duurzame energie en klimaatuitdagingen met een knal op de politieke agenda gekomen. Hernieuwbare energie en energie-efficiënte technologie zijn belangrijke ontwikkelingsrichtingen om klimaatverandering aan te pakken.
In een bindend referendum heeft Zwitserland in mei 2017 het plan 'Energiestrategie 2050' van de regering goedgekeurd. 
Dit legde ook de basis voor een sterk innovatiebeleid op het gebied van duurzame energie, hernieuwbare energieproductie en schone technologie en ook internationale samenwerking om de doelen te bereiken.
Deelnemen aan de Energy Startup Day biedt je startup een unieke kans om je visie en oplossingen te laten zien aan een betrokken publiek van o.a. industrieleiders en investeerders die die jouw passie delen. Dit is jouw moment om je bedrijf vooruit te helpen en zinvolle samenwerkingen aan te gaan die de koers van je startup kunnen veranderen.

Deelname: 
Meld je aan voor dit startup event. Dit kan tot vrijdag 20 oktober 2023. Er kunnen maximaal 10 startups (met elk 2 personen) kunnen deelnemen aan dit startup-event. Het is belangrijk dat de startups die meegaan binnen de opzet en inhoudelijke focus van de missie vallen. Inschrijving betekent dus niet automatisch deelname aan het evenement. Je ontvangt enkele dagen na 20 oktober bericht over deelname. De voertaal van het evenement
is Engels.

Voor meer informatie over het programma en inschrijven voor deelname, verwijzen wij u graag naar de website, of bekijk de uitnodiging hier onder.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Bern, Zwitserland