Agenda

Digitale Duits-Nederlandse Handelsweek

Dit jaar wordt de Duits-Nederlandse Handelsdag (DNHD) omgezet in de Digitale Duits-Nederlandse Handelsweek. Vanwege de Corona-pandemie kan het bekende grensoverschrijdende evenement dit jaar niet in het Borussia-Park Mönchengladbach plaatsvinden zoals de afgelopen 10 jaar gebruikelijk was.

Om alle geïnteresseerde ondernemers de mogelijkheid te bieden om hun ideeën uit te wisselen, te netwerken en informatie te verkrijgen, nodigen wij u van harte uit voor ons digitale evenement. Het evenement staat open voor bedrijfsvertegenwoordigers uit alle sectoren.

Laat u in 16 webinars informeren over de grensoverschrijdende thema's "markttoegang", "bedrijfsontwikkeling", "digitalisering, start-ups en ervaring" en "industrieën". Daarnaast heeft u, net als in voorgaande jaren tijdens de DNHD, de mogelijkheid om tijdens het matchmakingsevenement met potentiële zakenpartners te praten. De deelname is gratis.
 

Hebben we uw interesse gewekt? Schrijf u dan hier in. Wij zullen u in de komende maanden regelmatig informeren over het actuele programma, de webinars en de sprekers en natuurlijk de matchmaking gesprekken.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online