Agenda

Business Week Noord-Amerika

Wilt u zakendoen in de Verenigde Staten, Canada en/of Mexico? En heeft u nog informatie nodig om de juiste stappen te zetten? Kom dan van 9 tot en met 12 december naar de Business Week Noord-Amerika en krijg antwoord op uw vragen. Dit is hét internationaliseringsevent van het jaar voor deze regio, dus mis het niet.

Ontmoet ervaringsdeskundigen

De aftrap van dit evenement is op maandag 9 december in Nieuwegein met onder andere een ervaren panel van Nederlandse bedrijven. Deze bedrijven hebben net een vestiging opgezet in een van de landen of zijn daar momenteel mee bezig. Tijdens de paneldiscussie kunt u rechtstreeks vragen stellen en tips krijgen. Ook zijn er medewerkers aanwezig van de handels- en landbouwafdelingen van de betrokken Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO).

De overige dagen staan in het teken van diverse thema's en worden achtereenvolgens in Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Rotterdam gehouden. Tijdens break-outsessies gaat u per land met diverse specialisten in gesprek over aandachtspunten bij het zakendoen in de 3 landen. U bespreekt de aanpak en wisselt tips en ervaringen uit met andere ondernemers.

Informatiemarkt

Op de meeste locaties staat een informatiemarkt waar dienstverleners, vertegenwoordigers van provincies en staten, partners van Trade & Innovate en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) aanwezig zijn. Ook aan hen kunt u rechtstreeks uw vragen stellen.

Een-op-eengesprekken

Op dinsdag tot en met donderdag kunt u een-op-eengesprekken aanvragen met Nederlandse vertegenwoordigers uit de 3 landen.

Netwerk van specialisten

De Business Week voor Noord-Amerika brengt dus een enorm netwerk van specialisten bijeen. Het is een uitgelezen moment voor alle Nederlandse bedrijven die interesse hebben in de Noord-Amerikaanse markt om ervaringen uit te wisselen, contacten te leggen en tips te krijgen van andere ondernemers.

Programma

Datum Locatie Onderwerp
Maandag 9 december Nieuwegein Marktbewerking VS, Canada en Mexico
Maandag 9 december Nieuwegein Handelsverdragen
Dinsdag 10 december Nijmegen Thema: Life Sciences & Health
Woensdag 11 december 's-Hertogenbosch Thema: Agritech & Foodtech (in samenwerking met AgriFoodTech 2019)
Donderdag 12 december Rotterdam Thema: Cybersecurity
Donderdag 12 december Rotterdam Thema: Duurzame stedelijke ontwikkeling

Aanmelden

De Business Week Noord-Amerika is bedoeld voor ondernemers die met een of meerdere landen in Noord-Amerika zaken willen doen. De organisatie streeft ernaar om het programma optimaal te laten aansluiten op deze doelgroep. U kunt aan meerdere dagen deelnemen. Meld u aan voor de plenaire dag (9 december) en/of een van de themadagen.

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Joyce van Elck, Business Development Liaison Events & Missions, RVO.nl
E: joyce [dot] vanelck [at] rvo [dot] nl

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten. Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Startdatum
Einddatum
Locatie
  • Maandag 9 december in Nieuwegein
  • Dinsdag 10 december in Nijmegen
  • Woensdag 11 december in ‘s-Hertogenbosch
  • Donderdag 12 december in Rotterdam