Agenda

Meer info en aanmelden

Aanmelden 

Business Days Azië 2024

Ontdek nieuwe kansen voor uw bedrijf tijdens de Business Days Azië, op 5 maart in Rotterdam en 6 maart in Den Bosch! Tijdens dit evenement gaan we in op zakelijke kansen in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India, Bangladesh en de ASEAN-5 regio (Indonesië, Maleisië, Vietnam, Singapore en Thailand). 

Azië is een continent met een enorme economische groei en biedt diverse mogelijkheden in verschillende sectoren. Door die snelle groei is er veel vraag naar internationale kennis, producten, machines en diensten. Wilt u weten welke markten in Azië het beste bij uw bedrijf passen? Maak tijdens de Business Days Azië kennis met de unieke kansen op dit continent!

Business Days Azie

Voor wie?

De Business Days Azië is interessant voor:

 • Nederlandse mkb-ondernemer die interesse heeft om zijn business uit te breiden naar Azië, of wil shiften binnen Azië. 
 • start-up die wil uitbreiden naar of binnen Azië: u bent nog geen 3 jaar actief als ondernemer en zoekt kansen in Azië.
 • ervaren exporteur die wil uitbreiden naar of binnen Azië: u bent al actief op de internationale markt en overweegt om naar nieuwe markten in Azië te exporteren.

Waarom meedoen?

Om succesvol te ondernemen in markten zoals China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India, Bangladesh, Indonesië, Maleisië, Vietnam, Singapore en Thailand, is het belangrijk om de lokale marktomstandigheden, culturele verschillen en regelgeving te begrijpen. Ook op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het opbouwen van sterke lokale netwerken en partnerschappen kan van cruciaal belang zijn voor uw succes in Azië.

Daarom nodigen we u graag uit voor de Business Days Azië. U maakt daar kennis met de unieke kansen in sectoren zoals logistiek, offshore wind, waterstof, semiconducteurs/deeptech en agricultuur. Vertegenwoordigers van het economisch buitenlandnetwerk en andere experts delen hun ervaringen en tips met u.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de Business Days Azië in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, en in samenwerking met Trade & Innovate NL en het economische buitenlandnetwerk in Azië. 

In de dagelijkse plenaire sessies gaan we onder andere in op:

 • Wat weten we nu over Azië?
 • Demografische en economische cijfers vertalen naar zakelijke kansen in Azië
 • Ondernemersverhaal: hoe vertaal je kansen naar concrete business? Wat zijn de uitdagingen?
 • Panelgesprek met alle sprekers en de host.

In de interactieve keuzesessies richten we ons onder andere op de maatschappelijke uitdagingen, de customer journey, en het zakendoen in de volgende regio's:

 • ASEAN (Indonesië, Maleisië, Singapore, Bangladesh, Thailand, Vietnam)
 • China
 • India
 • Japan, Taiwan en Zuid-Korea

U krijgt ook volop de mogelijkheid om te netwerken.

Let op: een aantal sessies zijn in het Engels.

Bekijk het volledige programma.

Locatie

De Business Days Azië vinden plaats in Rotterdam en Den Bosch.  

Datum en Tijd

Locatie                                                         

 

Dinsdag 5 maart 12:30 -17:30 uur

De Doelen, Rotterdam

 

Woensdag 6 maart 13:00-18:00 uur

Congrescentrum 1931, Den Bosch

 

Aanmelden: Meld u aan voor deelname.

Kosten: Deelname is gratis.

Meer informatie: Kijk op https://www.rvo.nl/businessdaysazie.

Organisatie: RVO organiseert de Business Days Azië in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met Trade & Innovate NL en het diplomatieke netwerk in Azië.

Om te registreren: klik hier

Startdatum
Einddatum
Locatie

5 maart in Rotterdam, 6 maart in Den Bosch