Agenda

Met gemak naar Duitsland?

Aanmelden 

Blik op de Duitse Conveniencemarkt

Kennis van de Duitse markt is van belang bij de ontwikkeling en export van levensmiddelen naar Duitsland. Dit webinar op donderdag 17 december 11 van 11.00 tot 12.30 uur gaat in op convenience in Duitsland. Vers gesneden, diepvries en in blik & glaspotjes.

Verschillende aspecten van de convenience komen in ons webinar aan bod. Hoe zit de Duitse markt in elkaar, welke categorieën groeien? Welke niet? En waarom koopt de Duitse consument zo weinig gesneden verse groenten (4%), in tegenstelling tot de Nederlandse consument (35%)? Waarom is de diepvriessector in Duitsland booming business en hoe ontwikkelt zich het aandeel glaspotten en conserven? Aan welke voorwaarden moet convenience voldoen in Duitsland?

Experts uit Nederland en Duitsland staan u live te woord en informeren u over trends en tradities in Duitsland. U kunt direct reageren en uw vragen stellen. Presentaties worden na afloop toegestuurd.

Aanmelden

U kunt kosteloos deelnemen aan het webinar. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze site.

Organisatie

Dit webinar is een initiatief Agrofoodmakelaar Duitsland namens Oost-Nederland, Jochem Wolthuis, onderdeel van het GO4EXPORT-programma van Oost NL.

GO4EXPORT is een exportprogramma voor Gelderse en Overijsselse ondernemers gefinancierd door provincie Gelderland en Overijssel en  uitgevoerd door Oost NL in nauwe samenwerking met de volgende regionale partners: Evofenedex, Foodvalley, Health Valley, Hogeschool Saxion, HAN University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Kennispoort Regio Zwolle, Kiemt, Metaalunie, MKB Deventer, Novel-T, RCT Gelderland, Verenigde Maakindustrie Oost, VNO-NCW Midden, World Trade Center Arnhem en Nijmegen en World Trade Center Twente.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online