Agenda

Bijeenkomst met rondleiding bij Zuidberg: grenzeloos ondernemen in een dynamische wereldeconomie

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij een bedrijf met veel ervaring in internationaal ondernemen? Meld je aan voor de bijeenkomst met een rondleiding bij Zuidberg op woensdag 5 april 2023. Zuidberg is een familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve producten voor eindgebruikers ontwikkelt en produceert in meer dan 42 landen. Ontmoet andere ondernemers die interesse hebben in internationaal zakendoen en laat je inspireren door gastsprekers Teeuwe Mevissen van RaboResearch en Gert Leusink van Zuidberg Group of Companies.

Voor wie?

Doe je zaken over de grens? Wil je starten met internationaal ondernemen of heb je hier interesse in? Dan is dit event interessant voor jou.

Programma

15.00 uur | Inloop

15.30 uur | Welkom door Jeroen Zuidberg, directeur Zuidberg Group of Companies

15.35 uur | Presentatie RaboResearch, Teeuwe Mevissen, senior macro strateeg bij RaboResearch Global Economics & Markets

16.00 uur | Rondleiding

17.00 uur | Presentatie Zuidberg, Gert Leusink, business controller Zuidberg Group of Companies

17.20 uur | Interactieve sessie

17.45 uur | Buffet

Over Zuidberg

Zuidberg is een modern en gezond familiebedrijf met 40 jaar historie. De huidige directeur Jeroen Zuidberg nam in 2004 het stokje over van zijn vader Henk. Het team van ruim 400 medewerkers ontwikkelt en produceert hoogwaardige innovatieve producten voor eindgebruikers in meer dan 42 landen. Denk aan fronthefsystemen, PTO systemen en RL2 PTO. Zuidberg werkt samen met haar klanten aan betrouwbare en multifunctionele oplossingen waar ook volgende generaties mee vooruit kunnen. Zuidberg investeert in de nieuwste technieken, eigen productiecapaciteit en in de kennis van hun medewerkers en klanten.

Zuidberg is ook lid van het Innovatiecluster Noordoostpolder. Dit is een samenwerkingsverband van maakbedrijven in de Noordoostpolder. Het doel van dit samenwerkingsverband? Meer instroom in de techniek en een leven lang ontwikkelen van vakkrachten stimuleren, smart industry ontwikkelingen inzetten in de bedrijven en laten zien dat de Noordoostpolder een innovatieve regio is!

Sprekers

Teeuwe Mevissen, senior macro strateeg bij RaboResearch Global Economics & Markets

Teeuwe houdt zich bezig met het (mid-)corporate segment. Vanuit deze rol informeert hij zakelijke relaties over actuele ontwikkelingen op de financiële markten. Teeuwe weet veel over de impact die (geo-)politieke gebeurtenissen hebben op onder andere valuta- en rentemarkten.

Hij is afgestudeerd in International Economics & Business Studies aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zat in het bestuur van de Jonge Bankiers Vereniging Rotterdam. Hiervoor werkte Teeuwe bij verschillende andere banken in treasuryfuncties.

Gert Leusink, business controller Zuidberg Group of Companies

Gert is als business controller ruim 24 jaar werkzaam binnen de Zuidberg Group of Companies. Na zijn opleiding SPD studeerde hij bedrijfskunde bij NCOI en rondde hij de masterclass controlling af. Binnen Zuidberg is Gert verantwoordelijk voor het financiële beleid. Hij was onder andere betrokken bij de oprichting van de vestiging in Amerika. Als commissaris is Gert verbonden met het OpleidingsBedrijf Metaal. Daarnaast is hij stuurgroeplid van het Innovatiecluster en lid van de sectortafel Techniek binnen de Gemeente Noordoostpolder.

Aanmelden

Meld je hier aan voor het event. Deelname aan het event is kosteloos. Heb je vragen? Neem contact met ons op via info [at] kennispoortregiozwolle [dot] nl of 038 202 2020.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Buitenveld 5, 8307 DE in Ens