Diensten

E-commerce voucher

Met een internationale E-commerce voucher van de provincie Overijssel versterkt u uw online activiteiten in het buitenland.

Quickscan ter waarde van € 850,-

Online ondernemen is een effectief middel om te groeien. En biedt zeker in deze tijd de nodige voordelen. Om zakendoen met het buitenland via online kanalen te stimuleren is de E-commerce voucher ontwikkeld. Met deze voucher maakt een gespecialiseerd en internationaal ervaren bureau een quickscan voor uw bedrijf rond e-commercekansen bij ondernemen met het buitenland. De scan analyseert uw huidige prestaties op het gebied van e-commerce, de interne en externe randvoorwaarden om succesvol te worden en de online vraag in bepaalde focuslanden. Voor deze quickscan kunt u een voucher inzetten ter waarde van € 850,- (hierbij is geen eigen bijdrage vereist). Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar, de aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

De quickscan wordt door internationaal opererende en gespecialiseerde bureaus uitgevoerd, dit wordt begeleid door een van de partners binnen GO4EXPORT. Op het registratieformulier kunt u aangeven of u al contact hebt met een van de partners.

Onderstaande partners begeleiden de e-commerce quickscans: