Bedrijfsprofielen

Wiefferink Nederland

Wiefferink Nederland
Wiefferink is opgericht in 1956 en heeft meer dan 60 jaar ervaring in de verwerking van flexibele folie en een ongekende knowhow van ­complexe opslag- en afdekkingsvraagstukken.

De Wiefferink Group verwerkt flexibele folie en levert producten en diensten met betrekking tot opslag- en afdekking oplossingen. Het bedrijf is in brede zin actief in de milieu- en biogasbranche. De producten worden op brede schaal ingezet in de agrarische sector, biogasmarkt, industrie en op waterzuiveringen. Wiefferink staat voor duurzaam verbeteren en verfraaien van uw en onze leefomgeving op technisch en visueel gebied.

Producten & Diensten

In haar brede assortiment heeft de Wiefferink Group o.a. de volgende producten:

  • De Air Blown Cover is een innovatieve dubbele afdekking voor biogasinstallaties.
  • De Combibag Low Presure is een flexibele opslag tot 10.000m3 voor mest en digestaat.
  • Flexibele Gasopslag.
  • De Ecobag is een milieuvriendelijk opslagsysteem tot 10.500m3 voor mest, digestaat en overige vloeibare afvalstromen.
  • De Silocover is een doeltreffende overkapping die uw silo behoedt tegen CO2.
  • De Flexitank is er voor de opslag van vloeistoffen.

Exportlanden

Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nieuw-Zeeland, Australië, Midden Oosten en Noord Afrika.

Winnaar zilveren innovatie award Energy Decentral 2016
In 2016 heeft Wiefferink  de zilveren innovatie award Energy Decentral gewonnen met de ontwikkeling van ronde, flexibele opslagsystemen voor mest en digestaat. Een Combibag is een flexibele opslag tot ± 10.000 m3 voor mest en digestaat, waarbij de gassen vanuit (na)vergisting worden opgevangen. Door de Combibag in een ronde vorm te maken zijn hogere werkdrukken mogelijk en kan meer gasvolume worden opgeslagen.

Wiefferink heeft o.a. een 5.500 m3 ronde Ecobag in Polen en een 2200 m3 ronde Combibag in Cranford, Engeland geïnstalleerd.