Bedrijfsprofielen

Uitgeverij DaVinci

Uitgeverij DaVinci
Uitgeverij DaVinci is een educatieve uitgeverij voor het basisonderwijs die modern onderwijs in samenhang aanbiedt. Samenhang binnen vakken, binnen het team en binnen de schoolomgeving. DaVinci staat voor topkwaliteit en haalt het beste uit leerkrachten, kinderen en de omgeving van de school. DaVinci richt zich op het ontwikkelen van visie op de lange termijn. Daarin kijken ze naar internationale ontwikkelingen en werken ze samen met universiteiten, bedrijven en culturele instellingen om tot kwalitatief hoogstaand onderwijs te komen. Hoogstaand onderwijs voor iedereen, vanuit elk talent en vanuit alle intelligenties. Daarin stelt DaVinci zich daadkrachtig, gedurfd en origineel op.

Producten & Diensten

DaVinci doet aan talentontwikkeling, kennisbevordering en -uitwisseling door colleges, trainingen en studiedagen te geven vanuit hét kennis- en expertisecentrum voor het basisonderwijs: de DaVinci Academie.

People, planet en profit (de drie p’s) staan hoog in het vaandel en dus werkt DaVinci ook actief aan een betere wereld. Ze zijn lid van het Pact Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (Pact MVO) en zorgen daarmee dat de drie p’s aandacht krijgen in de regio. De boeken zijn natuurlijk gedrukt op papier met het FSC-keurmerk en DaVinci zorgt dat er zo min mogelijk wegwerpmateriaal gebruikt wordt. De lespakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. DaVinci helpt ook ondernemers in landen om hun onderneming te starten en is actief lid van het netwerk Ondernemers voor Ondernemers van Oxfam Novib.

Exportlanden

Brazilië.

Video impressie