Bedrijfsprofielen

Twinsense360

Twinsense360
Twinsense 360 is specialist op het gebied van Virtual en Augmented Reality producties. Een team van 15 digitale professionals werken vanuit twee vestigingen in Enschede en Amsterdam.

Producten & Diensten

Twinsense 360 is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality en App development. De diensten zijn onder te verdelen in drie takken:

 

  • Productie Augmented Reality presentaties

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt. Het is een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. Door het toevoegen van een extra dimensie in het gezichtsveld van uw klanten wordt installeren van nieuwe producten of het opvragen van informatie een virtuele en leerzame gebruikerservaring. Uw product wordt realtime weergegeven door het gebruik van een app die te gebruiken is op elke smartphone. Augmented Reality is zeer geschikt voor educatie, salesondersteuning, bedrijfs- of productpresentaties en om uw advertenties te verrijken.

  • Productie Virtual Reality Training

Is het voor uw bedrijf moeilijk om een praktijksituatie te trainen? Dat kan bijvoorbeeld simpelweg omdat de situatie niet in scène gezet kan worden, maar ook doordat afstanden te groot zijn. Ook komt het vaak voor dat de machine die uw medewerkers moeten bedienen te groot is om in een ruimte of beursstand te plaatsen.

  • Total Reality APP

Middels de slimme APP www.totalreality.de krijgen klanten een eigen APP in de huisstijl van de organisatie. De app beschikt over een aantal geavanceerde functionaliteiten. AR, VR, 360º video/foto en bedrijfsvideo’s, alles in een multifunctionele app. Twinsense 360 blijft constant werken aan verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Export Ambitie

Twinsense360 zoekt intensief naar partners in diverse landen om samen augmented reality toepassingen te produceren in diverse branches.

Exportlanden

Duitsland, Bulgarije, Mexico, Frankrijk en België.

Video impressie