Bedrijfsprofielen

Seeders

Seeders
Seeders is een internet marketingbureau dat de online marketing verzorgt voor bedrijven die actief zijn in retail, wholesale, maakindustrie en non-profit. Het grootste aandeel van de klantenportfolio van Seeders zijn webshops en bovendien hebben ze eigen webwinkels, waaronder www.patipada.nl en www.littlegreeny.nl  Dat maakt dat de professionals van Seeders niet alleen alles van de online marketing voor webshops weten, maar ook meedenken vanuit ondernemersniveau. Hierdoor krijgt u ook advies in de optimalisatie van processen rondom uw webwinkel, zoals inkoop, logistiek en beheer verbeteringen.

Producten & Diensten

Seeders ontwikkelt websites vanuit een doordachte online marketingstrategie. "We beginnen met het bepalen van uw positionering en de juiste propositie. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om al bij de start een website neer te zetten die een goed rendement oplevert. Onze vormgevers werken het ontwerp uit en zetten deze om naar een mooie website."

De kracht van Seeders zit in de online marketing voor uw e-commerce business. Hierop is het team met internetspecialisten ingericht.
Ze zijn expert in zoekmachineoptimalisatie en zoekmachineadverteren voor webshops. Denk bij de full service werkzaamheden van Seeders aan SEO, SEA, Affiliatie, e-mail marketing en koppelingen met platforms zoals Amazon, Beslist en Bol.com.

Internet marketing bureau Seeders bedenkt en denkt mee in strategische internetconcepten. Zodra het concept optimaal is, zorgt Seeders voor traffic en een hoge conversie. Hiervoor worden verschillende online kanalen ingezet zoals zoekmachine optimalisatie, Adwords campagnes, affiliatie en e-mail campagnes. Seeders is Google partner.

Exportlanden

Seeders heeft ervaring in Europa, het Midden-Oosten, Gemenebest van Onafhankelijke landen (ex-Sovjetstaten), VS en China.

Statistieken zijn bepalend
Seeders: "Internetnerds worden we genoemd. En daar zijn we het eigenlijk wel mee eens. Want wij zijn er van overtuigd dat statistieken bepalend zijn voor de weg naar uw succes. Door onze kennis en ervaring in internetmarketing kunnen wij de kansen inschatten op basis van uw concurrentievoordeel, uw communicatieboodschap, de call to action (CTA), actiematigheid en het huidige/potentiële zoekverkeer".