Bedrijfsprofielen

RM Sanitair B.V. | Looox B.V.

RM Sanitair B.V. | Looox B.V.

RM&Co Sanitair B.V. en LoooX B.V. zijn jonge, dynamische organisaties die badkamer sanitair en gerelateerde producten ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verhandelen.

“In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een business-to-business ontwerper, ontwikkelaar, distributeur, importeur en private label specialist”, vertelt directeur Remco Muiderman.Vanuit het kantoor in Deventer worden dagelijks de goederen geassembleerd en uitgeleverd aan groothandelaren die een branche gerelateerde affiniteit hebben.

Muiderman:“In de loop der tijd zijn de afnemers marktpartners geworden waarbij het vertrouwen over en weer groot is. Kortstondige relaties kennen we niet in de samenwerking met RM&Co Sanitair en LoooX. Snelheid is onze kracht, omdat we met compacte teams opereren”.

Producten & Diensten

Het kernassortiment bestaat uit Easy Drain douche-afvoergoten, Slim Tube afvoerbuizen en het eigen merk LoooX met een groot spiegelassortiment en luxe accessoires. Aanvullend hierop levert het bedrijf onder private label inloopdouches, douchecabines, badkamermeubelen en accessoires. Met dit uitgebalanceerde assortiment zijn badkamers ingericht voor residenties, woningen en hotels. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf de inrichting van badkamers en alle toebehoren uitgevoerd voor een hotelketen aan de Kroatische kust.

Export Ambitie

De handelsmerken Easy Drain en LoooX verder ‘vermarkten’ in het buitenland. Specifiek om LoooX uit te breiden met een compleet assortiment, van spiegels, accessoires tot en met lampen en zitmeubilair voor een badkamerinterieur.

Exportlanden

België, Duitsland, Engeland, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Portugal, Spanje en Tsjechië.