Bedrijfsprofielen

Novel-T

Novel-T
Novel-T faciliteert groei door innovatie en ondernemerschap in Twente en het bedrijf is gevestigd op Kennispark Twente.

Producten & Diensten

Novel-T ondersteunt innovatieve bedrijven die een snelle start willen maken of die hun concurrentiepositie willen verstevigen door te innoveren. Concreet betekent dat:

  • Ondersteuning voor innovatieve startups:
    Van coachingsprogramma’s tot evenementen en financieringsvormen.
  • Gezamenlijke innovatie:
    Innovatieprojecten en -consortia met het MKB, lokale industrie en kennisinstellingen.
  • Een aantrekkelijk vestigingsklimaat:
    Het realiseren van de juiste fysieke omgeving voor kennisintensieve bedrijven en het aantrekken van nieuwe vestigingen naar Twente.

Exportlanden

Innovatiecampus Kennispark
Op Innovatiecampus Kennispark in Enschede werken meer dan 380 bedrijven aan innovaties die het verschil maken. Het biedt volop kansen voor de ontwikkeling en groei van uw bedrijf.

Kennispark is een toonaangevende innovatiecampus in Nederland. Tientallen delegaties van over de hele wereld bezoeken jaarlijks Kennispark Twente vanwege haar resultaatgerichte aanpak om innovatie en ondernemerschap vanuit kennisinstellingen, het MKB en industrie te stimuleren.

Wereldwijd staan Kennispark en de regio Twente bekend vanwege de kennis van de Universiteit Twente en het innovatieve bedrijfsleven. Lab-on-a-chip technologie (nanotechnologie), connected systems en thermoplastisch composiet zijn enkele van de technologiedomeinen waar men van over de hele wereld naar Twente kijkt.