Bedrijfsprofielen

Invest Online

Invest Online
In 2011 startten vier Apeldoornse vrienden hun bedrijf Invest Online. De ambitie was een full-service internetbureau te starten dat bedrijven helpt de ontelbare kansen te verzilveren die er online zijn. En met succes. Het team is inmiddels uitgegroeid tot ruim 40 medewerkers, het klantenbestand tot 150 en nog maandelijks groeit Invest Online. Samen met haar klanten. Want het succes van de klant en die van Invest Online gaan hand-in-hand.

Directeur Marco Zweekhorst geeft aan dat gemiddeld elke twee maanden een nieuwe medewerker welkom wordt geheten op hun kantoor op de bovenste verdieping van het hoogste kantoorgebouw van Apeldoorn.
Groeiambitie
Het bedrijf werkt graag met klanten die dezelfde groeiambitie hebben als Invest Online. Zweekhorst: “Wij zijn een ontzettend ambitieus bedrijf met ambitieuze medewerkers. Omdat het belang van ons team een van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen is, werken we alleen samen met bedrijven die óók de ambitie hebben om te willen groeien en succesvol te zijn. Die gezamenlijke ambitie en het succes zorgt voor een jarenlange samenwerking”.

Producten & Diensten

Een mooi voorbeeld van de nauwe samenwerking is Popfurniture.com. Voor dit bedrijf dat replica designer meubels produceert, deed Invest Online de introductie op de Duitse markt nadat in Nederland het omzetplafond bereikt was. Dit werd direct een grote hit, met binnen no-time een miljoenen omzet.
Invest Online profiteerde hier ook van: “We zijn gestart met een paar uurtjes per maand ondersteuning in Nederland, dit is uitgegroeid tot ruim 80 uur per maand en een Europese strategie; een mooi voorbeeld van een win-winrelatie. En zo hebben we nog veel meer van dit soort prachtige voorbeelden.”

Export Ambitie

Voor verdere expansie kijkt Invest Online ook naar het buitenland. “Diverse van onze klanten hebben op nationaal niveau hun piek bereikt, voor het buitenland zijn velen nog maar net begonnen. Vooral de Duitse markt is zeer interessant. Zo denkt Invest Online serieus na over een eigen vestiging in Duitsland en in Franstalig België.”

Exportlanden

België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Zweden, Verenigde Staten.