Bedrijfsprofielen

Innosell BV

Innosell

INNOVATIE wordt bij Innosell met hoofdletters geschreven hetgeen jaarlijks uitmond in een aantal octrooien voor producten die door Innosell zijn ontwikkeld en vervolgens zoveel mogelijk in eigen beheer worden geproduceerd, een klein deel wordt in het buitenland uitbesteed.

Door middel van de video hiernaast krijgt u een indruk van wat u kunt verwachten bij Innosell. Directeur Jan Matel  vertelt over de producten en ook over de bedrijfsfilosofie van Innosell.

Producten & Diensten

Innosell is een toeleverancier voor Europese musea en voor Industrie. Voor de industriële markt kent Innosell spuitgietproducten, extrusieprofielen en foamproducten. Hierbij gaat het er veelal om een probleem of wens van de klant te vertalen in een kunststofoplossing al dan niet voor een octrooi aangemeld.

Als toeleverancier voor musea in binnen- en buitenland levert Innosell gekwalificeerde specifieke verpakkingsmaterialen (Museum Art Foam) en Koreder Line schilderij-ophangsystemen waarvoor het bedrijf importeur is voor Europa, verpakkingsconcepten zoals containers, Turtle schilderijkisten en complete Magista depotinrichtingen.

Exportlanden

Europa.