Bedrijfsprofielen

High Tech Maintenance B.V.

High Tech Maintenance Nederland BV

In 2007 heeft Jansen Machine Management BV HTM Nederland BV opgericht om een goede uitvoerende partij te hebben voor al haar gecompliceerde machineonderhoud. Inmiddels bestaat HTM Nederland uit een team vakkundige monteurs en heeft HTM Nederland BV zich intussen bewezen als dé onderhoudspartij in de maakindustrie in Oost-Nederland maar ook in het grensgebied van Duitsland. Vele gerenommeerde maakbedrijven uit de High Tech Industrie hebben HTM gevonden. HTM onderscheidt zich door te werken volgens een gestructureerde aanpak met een langetermijnvisie.

Producten & Diensten

High Tech Maintenance Nederland B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogwaardig industrieel onderhoud. Hierbij worden technici ingezet voor preventieve en correctieve werkzaamheden aan productieapparatuur. Ook is het geometrisch meten en corrigeren van machines een dagelijkse bezigheid. HTM Nederland onderscheidt zich door een professionele en vernieuwende aanpak te combineren met een no-nonsense mentaliteit. Onze technici zijn breed inzetbaar op basis van individuele acties alsmede gedurende langere periodes. Tevens zijn onze technici in te zetten tijdens bedrijfsverhuizingen waarbij kennis van transport klaar maken, verplaatsen en in bedrijf stellen beschikbaar zijn.

Door gebruik te maken van een betrouwbaar en up-to-date onderhoudsregistratiesysteem is HTM Nederland in staat om storingen tot volle tevredenheid van de klant goed en snel op te lossen.

Exportlanden

Europa, voornamelijk Duitsland.