Bedrijfsprofielen

Genap B.V.

Genap B.V.

Genap is dé specialist op het gebied van folieconstructies en folietoepassingen in de tuin- en landbouw en voor projecten ten behoeve van grond-, weg- en waterbouw (GWW). In de productielocatie in 's-Heerenberg produceren ze folieconstructies op maat. Daarnaast hebben ze een eigen laboratorium en ontwerpbureau.

Producten & Diensten

Dagelijks werken de gecertificeerde monteurs van Genap wereldwijd aan oplossingen voor het keren, opslaan, afdekken en tegenhouden van diverse vloeistoffen, vaste stoffen en gassen. Recent is de ontwikkeling en productie van oplossingen voor de opslag van drinkwater hieraan toegevoegd. Want de vraag naar wateropslag neemt wereldwijd toe en de mogelijkheden van kunststoffolies zijn op dat vlak divers, duurzaam en betaalbaar.

Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing heeft Genap alles in eigen hand en kunnen ze de hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets is Genap in de afgelopen 65 jaar uitgegroeid tot Europa's meest toonaangevende organisatie in het verwerken en toepassen van kunststoffolie.

Export Ambitie

Think Global, Act local.

Exportlanden

Duitsland, Groot Brittannië, Ierland, Finland, Polen, Letland, Estland, Litouwen, Roemenië, Tsjechië, Slowakije, Bulgarije, Frankrijk, Zwitserland,Italië, Kenia, India, Canada, etc.

Video impressie