Bedrijfsprofielen

Easy Sanitary Solutions

Easy Sanitary Solutions

Bij Easy Sanitary Solutions (ESS) gaat het om praktische en innovatieve oplossingen voor vakmensen en eindgebruikers met topkwaliteit, modern design en voordelig geprijsd. ESS is een familiebedrijf en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al sinds 1928 sanitaire oplossingen.

Innovatie is de ziel van het bedrijf. Het motto is: kan niet, bestaat niet. Vaak wordt te gauw geroepen dat iets niet kan, niet lukt. ESS brengt daar verandering met nieuwe ideeën en oplossingen die meer comfort en installatiegemak bieden. Out-of-the-box denken en intensief marktcontact zorgen voor innovatie, waarbij altijd de gewenste kwaliteits- en toepassingseisen als uitgangspunten worden genomen. Mede door deze innovatiekracht weten klanten over de hele wereld ESS te vinden.

Producten & Diensten

ESS hecht waarde aan excellente producten, met onbegrensde aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle producten worden in eigen beheer gefabriceerd in Nederland en Duitsland. Zo wordt altijd de vinger aan de pols gehouden, waardoor de klanten verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit. ESS vervaardigt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en onderwerpt alle producten aan uitvoerige tests. Zo staan ESS sanitaire producten garant voor jarenlang plezier van uw badkamer.

ESS heeft een passie voor design en ontwerpt al haar producten zelf, met liefde voor detail. Zo krijgen alle producten het exclusieve ‘Dutch Design’ mee. Het bedrijf staat wereldwijd bekend om vooruitstrevend ontwerp en is bekroond met diverse internationale design en innovatie awards.

Exportlanden

Easy Sanitary Solutions is in 40 landen actief, waaronder Duitsland en de VS.