Bedrijfsprofielen

Convergence Industry B.V.

Convergence Industry B.V.
Convergence heeft de missie om Triple A te zijn bij het verbeteren van onderzoek en het verwerken van fluïda (vloeistoffen en gassen): Accurate, Automatic en Awesome.

Het moderne en gebruiksvriendelijke ontwerp van de op maat gemaakte pilot van Convergence, gecombineerd met een uitstekende ondersteuning en producttraining, maakt het werken met een meet- en regelsysteem betrouwbaar, gemakkelijk en efficiënt.

Producten & Diensten

Het ontwerpen en bouwen van een automatisch meet- en regelsysteem is een moeilijk en tijdrovend proces. Daarom verzorgt Convergence het hele proces van ontwerpen, bouwen en uiteindelijk de levering en installatie van uw op maat gemaakte pilot. U kunt meteen aan de slag met uw onderzoeksonderwerp en u richten op het onderzoek doen.

Van de eerste generatie 'OSMO-inspecteurs' was de focus bij Convergence sterk gericht op het gebruikersvriendelijker en efficiënter maken van tests. Gebruikersvriendelijke, digitale detectie & controle, hoge kwaliteit en maatwerk van elk systeem zijn belangrijke functies geworden en onderscheidt Convergence-producten van andere producten op de markt.

De Convergence Inspectors zijn het directe resultaat van aangepaste vereisten en klantwensen die de afgelopen jaren zijn ontvangen. Op verzoek kan Convergence u helpen met het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakt onderzoek en industriële apparatuur. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en onze proactieve manier van werken worden weerspiegeld in alle op maat gemaakte pilots Van Convergence.

Kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie zijn belangrijke waarden geweest tijdens de ontwikkeling van Convergence. In 2017 werd het bedrijf beloond voor de aanhoudende toewijding en toewijding en gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015.

Exportlanden

Duitsland, België, China, Italië, Denemarken, Zweden, VS, Canada, Japan, Qatar, Koeweit en Saoedi Arabië.