Bedrijfsprofielen

Beter Leren Lezen

Beter Leren Lezen
Eliza Haarman-Tielbeke van Beter Leren Lezen in Raalte weet als geen ander dat vloeiend lezen alleen geleerd kan worden door veel en regelmatig oefenen. Maar kinderen die moeite hebben met lezen, vinden lezen vaak niet leuk. Hoe zorg je er nu voor dat kinderen met leesproblemen weer plezier krijgen in het lezen, daardoor meer gaan oefenen en zodoende hun leestempo verhogen? Op die vraag zocht Eliza een antwoord maar ze vond geen enkele methode die aandacht besteedt aan zowel de leesmotivatie als de leesontwikkeling.  Daarom heeft ze zelf het spannende oefenboek ‘De Kraaiendieven’ geschreven. Het boek wordt inmiddels goed verkocht en heeft talrijke kinderen met leesproblemen weer plezier gegeven in het lezen.

Producten & Diensten

Het oefenboek ‘De Kraaiendieven’ is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar die weinig leesplezier beleven en/of over een te laag leestempo beschikken. Het boek is ook geschikt voor kinderen met dyslexie, vanwege de oefeningen en het lettertype Dyslexiefont.

Het oefenboek bestaat uit een spannend verhaal, oefenmateriaal, woordspellen, leeskaart/boekenlegger, beloningskaart en stickers. Het samenlezen en de leesoefeningen in dit oefenboek stimuleren op een aantrekkelijke en speelse wijze het vergroten van het leesplezier en het verhogen van het leestempo. In de handleiding staat de werkwijze duidelijk beschreven.

Export Ambitie

Het boek wordt ook in België verkocht. Beter Leren Lezen wil het verspreidingsgebied uitbreiden naar alle gebieden waar Nederlands gesproken wordt. Verder is het de bedoeling om het succesvolle boek te vertalen in het Engels om ook alle Engelstalige landen te bedienen. Een tweede deel is in voorbereiding.

Exportlanden

België, Curaçao, Aruba.

Video impressie