Bedrijfsprofielen

Aircrete Europe

Aircrete Europe

Aircrete Europe is een zeer ervaren specialist voor innovatieve bouwsystemen voor de internationale betonindustrie. Het bedrijf is onderdeel van de Aircrete Group NV. De groep richt zich op volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen en investeringsmogelijkheden in de AAC-markt. AAC is een milieuvriendelijk en lichtgewicht bouwmateriaal en een afkorting voor Autoclaved Aerated Concrete, ook bekend als Aircrete.

Met meer dan 40 jaar proceservaring en een innovatief team is Aircrete Europe gespecialiseerd in het leveren van de meest innovatieve en hoogwaardige AAC-technologie over de hele wereld.

Producten & Diensten

AAC cellenbeton is het perfecte bouwproduct voor duurzame en energiezuinige bouw. De prefab panelen van Aircrete vormen de basis voor modulaire, snelle en milieuvriendelijke bouwoplossingen, die traditionele bouwmaterialen overtreffen. Aircrete is de wereldwijde technologiespecialist voor het produceren van gewapende AAC panelen. Innovatie en diepgaande procestechnologie zijn de belangrijkste drijfveren van de internationale aanwezigheid van de onderneming. Aircrete heeft een flexibel productiemodel met belangrijke productiepartners in de regio Twente om high-end en topkwaliteit productiesystemen te leveren.

Exportlanden

Actief op 6 continenten en in 25 landen.