Bedrijfsprofielen

AFMI Verspanende Industrie B.V.

AFMI Verspanende Industrie B.V.

AFMI Verspanende Industrie is een zelfstandige, moderne onderneming die in 1989 is ontstaan uit een fusie van meerdere bedrijven, waaronder de gereedschapsmakerij van Stork Mufac en de mechanische afdelingen van zowel Stork Pompen Hengelo en Stork Services.

In 2000 zijn deze bedrijven samengevoegd en verhuisd naar de Lansinkesweg. Dankzij de fusie en de investeringen in haar machinepark heeft AFMI haar vakkennis op het gebied van mechanische bewerkingen en de montage van industriële componenten flink weten uit te breiden.

AFMI werkt voornamelijk voor de offshore-industrie, energiesector en de machinebouw. Het bedrijf levert zeer geavanceerde producten met een korte levertijd.

Producten & Diensten

AFMI kent een hoogwaardig dienstenniveau, een goed serviceniveau en een optimale kwaliteit-prijsverhouding. Met deze aanwezige vakkennis en het hoge kwaliteitsniveau heeft AFMI haar positie op de markt aanzienlijk weten te verstevigen.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen steekt AFMI veel tijd in de kwaliteitscertificering. Momenteel is AFMI in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan automatisering. Zo maakt AFMI gebruik van TopSolid en SolidWorks.

Exportlanden

Duitsland.