Matchmaking tijdens Recycling Technology Dortmund

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van recycling en fabrikanten van recycling apparatuur? Dan is is dit event een uitstekende kans om op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken te voeren met potentiële zakenpartners.

 

Voor wie?

De matchmaking tijdens Recycling Technik richt zich op (innovatieve) MKB bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van recycling, afvalscheiding, circulaire economie en re-use van materiaalstromen.

 

Aanmelden

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden.

U maakt een kort profiel van uw organisatie en u geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere deelnemers vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken met hen inboeken. Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvangt u uw afsprakenschema in de mail.

 

Meetings

De gesprekken duren maximaal 30 minuten en worden in het Engels gevoerd. Zo kunt u op deze dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

 

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

 

 

Deelname:

U dient zich voor de matchmaking vooraf te registreren. De registratie is open tot uiterlijk 2 november. Na uw inschrijving kunt u afspraken plannen met de andere deelnemers. Wacht hiermee niet tot het laatst, het kan zijn dat deelnemers dan volgeboekt zijn. Mocht u alsnog niet in staat zijn om te komen, meld dan uw deelname af op de site zodat eerder gemaakte afspraken worden gecanceld. Deelname is kosteloos maar niet vrijblijvend, uw afspraken rekenen op uw aanwezigheid.

Save the Date:
8 november 2018

Locatie:
Messe Dortmund – Halle 4, 5, 6 & 7
Rheinlanddamm 200
D-44139 Dortmund (Duitsland)

Website:
enterpriseeuropenetwork.nl

Geïnteresseerd?