Holland Paviljoen China

Wilt u exporteren, of uw export uitbreiden naar China en de regio Azie (stille oceaan)? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de Bakery China in Shanghai!


WAAROM CHINA?
Bakery China bestaat al sinds 1997 en heeft hiermee de Chinese bakkerij industrie zien uitgroeien tot ‘s werelds grootste markt met het snelste groeipercentage. De vitaliteit van de Chinese bakkerij industrie moedigt lokale bedrijven aan hun producten naar een hoger level te tillen en trekt tegelijkertijd wereldwijd bekende merken aan om deze groeiende markt te betreden.

HOLLAND PAVILJOEN
Bij voldoende interesse, zal de NEC een Holland Paviljoen organiseren. Voor deelname aan dit Holland paviljoen geldt een meer prijs van 750 euro. Indien u deelneemt aan het Paviljoen, komt u mogelijk in aanmerking voor een missievoucher ter waarde van maximaal € 1500,- verstrekt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen

  • Eigen stand in collectief Holland paviljoen
  • Assistentie in voorbereiding en tijdens de beurs
  • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
  • Hoge zichtbaarheid door Holland branding
  • Mogelijk korting met missievoucher

Bekijk voor meer informatie over de beurs en de kosten voor deelname de aankondiging.

CONTACT EN VRAGEN

Mocht u interesse hebben in meer informatie omtrent de beursdeelname, dan kunt u contact opnemen met projectleider Joost van Dam of via +31 (0)33 4330 131.

Wilt u deelnemen aan deze beurs en zien wat de markt in Zuidoost Azië te bieden heeft? Meld u dan nu aan via onderstaande button.

Save the Date:
6 – 9 mei 2019

Locatie:
Shanghai, China

Website:
nec.nl

Geïnteresseerd?