HANZEDAGEN

In 2017 organiseerde Kampen de Internationale Hanzedagen. Tijdens het economische programma toonden honderden buitenlandse ondernemers belangstelling voor het thema Water Connects. Op basis van de evaluatie van deze Hanzedagen is besloten tot follow up activiteiten, toegankelijk voor MKB ondernemers uit geheel Overijssel en Gelderland.

okt 13, 2017 | Export, Kennisbank

Follow up Hanzedagen 2017

Op basis van de evaluatie van de succesvol verlopen Hanzedagen 2017 in Kampen is besloten tot follow up activiteiten voor MKB bedrijven uit geheel Overijssel en Gelderland. Deze vervolgmissies dragen bij aan een betere internationale profilering en positionering van de Hanzesteden in Overijssel en Gelderland. Dat komt met name door het intensiveren van bestaande relaties en het aangaan van nieuwe contacten van Overijsselse en Gelderse ondernemers met ondernemers uit andere internationale Hanzesteden.

Per activiteit nemen minstens tien bedrijven deel. De te organiseren activiteiten dienen bij te dragen aan behoud of uitbreiding van arbeidsplaatsen. Ook is het de bedoeling dat de activiteiten zorgen voor meer exportomzet bij deelnemende bedrijven.

 

 

 

Voor wie?

MKB ondernemers in Overijssel en Gelderland