Handelsmissie naar Colombia

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) organiseert van zondag 25 tot en met donderdag 29 november een handelsmissie naar Colombia. Deze missie is in aanwezigheid van minister-president Rutte, minister Schouten van Landbouw en minister Bruins voor Medische Zorg en Sport. Ook de Curaçaose minister van Economische Ontwikkeling Martina en de Arubaanse minister van Financiën Ruiz-Maduro nemen deel. Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, fungeert als zakelijk missieleider.

 

Sectoren

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de sectoren agribusiness & tuinbouw, biowetenschappen & gezondheid, water & logistiek en fietsmobiliteit (vanwege de fietsbeurs BiciGo 2018 die van 27 november tot 3 december plaatsvindt in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá). Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit andere sectoren zijn welkom om zich aan te sluiten bij één van bovenstaande thema’s, maar voor hen is er geen apart programma.

 

Bedrijvenprogramma

Het programma bevat voor elke sector diverse onderdelen, zoals (individuele) bedrijfskoppeling, sectorspecifieke seminars of workshops, bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen, het Holland Trade Dinner en netwerkevenementen.
Bij voldoende belangstelling komen er aparte sectorprogramma’s. Minimaal de helft van elk sectorprogramma is in Bogota. Voor het overige deel bezoekt elke sector een tweede stad.

 

Programma

Agribusiness & Horticulture: lees meer
Life Sciences & Health: lees meer
Water & Logistics: lees meer
Bicycle mobility: lees meer

 

Kosten

Deelnemen kost € 950 per organisatie voor maximaal twee deelnemers. Elke extra deelnemer betaalt € 475 en moet zich apart aanmelden. Reis- en verblijfkosten en eventuele kosten voor tolken en individueel transport zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met maandag 24 september via onderstaande button.

 

Meer informatie

Kijk op de website van RVO.nl voor meer informatie over deze missie.
Of stuur een e-mail aan Margriet Veenstra margriet.veenstra@rvo.nl, of Karin Schipper, karin.schipper@rvo.nl.

Save the Date:
25 tot en met 29 november 2018

Locatie:
Bogotá en een tweede Colombiaanse stad

Website:
mkb.nl

Geïnteresseerd?