Handel met Canada en de voordelen van CETA

Op 28 maart hebben we een bijzondere middag gepland met als thema ‘Handel met Canada en de voordelen van CETA’. In samenwerking met de Canadese Ambassade krijgt u meer info over Canada en het handelsverdrag (CETA) tussen de Europese Unie (EU), de landen van de EU en Canada.

Het handelsverdrag CETA biedt Nederlandse ondernemers vele voordelen, waaronder een aanzienlijke verlaging van importheffingen, verbeterde toegang tot de Canadese markt voor dienstverleners en overheidsaanbestedingen en het afschaffen van onnodige controles aan de grens. CETA draagt zo bij aan het makkelijker en goedkoper maken van handelen met Canada.

CETA biedt kansen voor verschillende sectoren waarvoor het voorheen moeilijk was om voet aan Canadese grond te krijgen. De informatie die u op deze bijeenkomst krijgt kan interessant zijn wanneer u nu al zakelijke banden heeft met Canada of die op termijn wilt opstarten.

Deze bijeenkomst is de eerste in een serie Export Cafés, die tweemaandelijks vanuit het GO4EXPORT programma zullen worden georganiseerd in het WTC. 

Laat u informeren over de mogelijkheden van handel met Canada en de voordelen van CETA en kom naar de bijeenkomst op 28 maart. Zet de datum vast in uw agenda. Meer informatie volgt uiterlijk eind februari.

Save the Date:
28 maart 2019

Locatie:
WTC Arnhem Nijmegen