Groeien over de Grens

Kom naar de GO4EXPORT Handelstafel op 8 november 2018. Ondernemers zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zaken te kunnen doen. Het is daarom heel logisch om – met name als ondernemer in de Regio Arnhem-Nijmegen – ook over de grens te willen kijken en zien welke mogelijkheden daar liggen te wachten. Speciaal voor hen organiseren we de eerste GO4EXPORT handelstafel in het WTC Arnhem-Nijmegen, met een sessie ‘Groeien over de Grens’, waarbij het GO4EXPORT programma en de Groeiversneller Export worden gepresenteerd. 

 

De bovenstaande sprekers zullen verschillende onderwerpen belichten tijdens de informatiesessie:

  • Wat zijn de mogelijkheden van het “Groeien over de Grens” programma
  • Toelichting op de export voucher (groeiversneller)
  • Toelichting van Jan Temmink
  • Toelichting vanuit OostNL over GO4EXPORT door Judith van Bovenkamp
  • Toelichting op de rol van een WTC en een WTC BC door Freerk Faber van WTC Twente

 

GO4EXPORT: exportondersteuning voor het MKB

Export biedt groeikansen voor ondernemers, maar bedrijven ervaren hierin vaak moeilijkheden. Wil je je afzetmarkt vergroten door internationalisering? GO4EXPORT helpt bedrijven uit Gelderland en Overijssel op weg die succesvol internationaal willen ondernemen. Dit onder andere in de vorm van financiële ondersteuning, met exportvouchers.

De vouchers van GO4EXPORT kunnen aangevraagd worden via De Groeiversneller. De Groeiversneller is het Gelderse ondersteuningsprogramma voor groeiende ondernemers. Deze exportvouchers hebben een maximale waarde van €10.000,- en kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld het doen van marktonderzoek, het maken van promotiemateriaal voor internationale beursdeelname of het doen van een taaltraining.

Judith van de Bovenkamp van GO4EXPORT geeft op deze middag inzicht in de beschikbare middelen op het gebied van internationalisering, waaronder de exportvouchers, maar ook handelsmissies en bijeenkomsten.

 

De kracht van het WTC en de WTC Business Club

Freerk Faber van WTC Twente zal iets vertellen over de kracht van het mondiale World Trade Center netwerk dat actief is in maar liefst 90 landen, over de meerwaarde van dat netwerk en de mogelijkheden om daardoor kennis te delen met betrekking tot internationaal zakendoen in een WTC Business Club.

 

Kortom, u krijgt veel informatie over hoe u een aanzet kunt geven aan ‘Groeien over de Grens’.

Komt u naar deze informatieve bijeenkomst? Aanmelden kan via info@wtcbusinessclub.nl 

Save the Date:
8 november 2018 – 16.00 uur

Locatie:
WTC Arnhem Nijmegen

Website:
wtcbusinessclub.nl