E-Health handelsmissie naar Schotland en Engeland

11 tot 14 maart 2018

Van 11 tot 14 maart 2018 organiseren OostNL en InnovationQuarter een e-health handelsmissie naar Schotland en Engeland voor bedrijven en zorg- en kennisinstellingen uit Nederland en West-Vlaanderen. Doe mee en kom in contact met zorginstellingen, potentiële partners, de National Health Service, experts en opinieleiders op het gebied van de digitale gezondheidszorg. Versterk de internationale groei van uw bedrijf!

Wat kunt u verwachten?

Deze handelsmissie geeft u inzicht in het Schotse en Engelse gezondheidszorgsysteem en de digitale gezondheidsmarkt. We brengen u in contact met relevante partners. Het voorlopige programma bevat de volgende onderdelen:

  • Gezamenlijke bezoeken aan relevante organisaties.
  • Individuele afspraken met relevante partijen.
  • Events in Inverness, Manchester & Liverpool met relevante partijen die actief zijn in de Schotse en Engelse gezondheidszorg, zoals e-health/digital health bedrijven, starters en de National Health Service.
  • Kennisdeling en netwerken met andere leden van de Nederlandse en Belgische delegatie.
  • Een gezamenlijk bezoek aan de Digital Health technology show in het Excel Center London. Kijk voor meer informatie op http://www.digitalhealthtechshow.com/.
  • Op dit event organiseren we onze eigen Dutch Digital Health pitch event waar Nederlandse, Belgische en Engelse bedrijven hun producten kunnen pitchen voor een publiek van zorgaanbieders, investeerders en opinieleiders op het gebied van de digitale gezondheidszorg.

Doelgroep

Ons doel is bedrijven te ondersteunen en handelskansen te bieden, technologie- en innovatiepartners te vinden en geïnspireerd te raken door de unieke opzet van het ecosysteem voor innovatie. Het programma is bedoeld voor groeiende bedrijven en kennisinstellingen in de gezondheidszorg, die met name gefocust zijn op:

  • E-Health / Digital Health: Slimme oplossingen voor de gezondheidszorg, zoals verbeterde en efficiëntere informatie, financiën en geneesmiddelen. Dienstverlening en technologie om patiënten op afstand te kunnen monitoren; betere informatieverspreiding en verbeterde toegang tot dienstverlening in de gezondheidszorg, consultaties op afstand en telegeneeskunde.
  • Mobiliteit & Vitaliteit: Slimme producten en dienstverlening, bedoeld om invalide en mindervalide mensen te stimuleren tot actieve en mobiele deelnemers aan de maatschappij.

Save the Date: 11 tot 14 maart 2018

Locatie: Schotland en Engeland

 

Interesse?